Enlla??os com a font de confian??a (experi??ncia personal) #debateseo

Ahir vaig fer una sugger??ncia a tots els perits judicials de l’Associaci?? Catalana de Perits Judicials i Forenses amb p??gina web. La proposta era la de enlla??ar la seva fitxa d’associat des de la seva propia p??gina web.

No ??s el mateix dir tu mateix que ets especialista que no que ho digui un tercer independent. Quan ets membre d’una associaci??, col??labores amb una entitat, dones suport a una iniciativa que dona aquesta informaci?? crec que sempre val la pena enlla??ar la font original.

Per mi els enlla??os s??n una font de confian??a pels usuaris. Navegar per Internet a vegades ??s com seguir un comerciant ambulant en un mercat marroqu??. T’ofereix els seus productes i despr??s no saps on el pots trobar. Oferir un enlla?? et fa estar connectat amb la resta de p??gines web i et fa estar menys sol.

Tot i que un enlla?? extern pot fer que un usuari marxi (reboti) si quest enlla?? ofereix confian??a als usuaris son bons per augmentar la conversi??, almenys a llarg termini i que tornin si el que troben a la p??gina dest?? els conven??.

Que en penseu? ??s spam o ??s una millora? Tothom que ha contestat ho ha rebut com ha millora i encara no he tingut cap queixa.

Anuncis

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: