Format de v??deos optimitzats per YouTube

Optimizaci??n de las subidas de v??deos

Imprimir

Resumen

A continuaci??n se ofrece un resumen de las especificaciones de audio y v??deo necesarias para obtener los mejores resultados posibles en YouTube. Para obtener informaci??n m??s detallada, lee la informaci??n que se ofrece debajo de este resumen.

V??deo
Resoluci??n Recomendada: 1280 x 720 (16 x 9 HD) y 640 x 480 (4:3 SD)
No hay ninguna especificaci??n obligatoria de resoluci??n m??nima, pero por lo general se recomienda utilizar una resoluci??n alta (a ser posible, HD). Para contenido de v??deo m??s antiguo, se debe utilizar inevitablemente una resoluci??n inferior.
Velocidad binaria La velocidad binaria depende en gran medida de los c??decs, por lo que no existe un valor m??nimo ni recomendado. Los v??deos deben estar optimizados en cuanto a su resoluci??n, formato de imagen y frecuencia de imagen m??s que en lo referente a la velocidad binaria.
Frecuencia de imagen La frecuencia de imagen del v??deo original se debe mantener sin un nuevo muestreo. Se recomienda no aplicar espec??ficamente t??cnicas de tracci??n u otras t??cnicas de nuevo muestreo de la frecuencia de imagen.
C??dec H.264, MPEG-2 o MPEG-4 preferiblemente
Audio
C??dec MP3 o AAC preferiblemente
Frecuencia de muestreo 44,1 kHz
Canales 2 (est??reo)
Contenedor MPEGTS (flujo de transporte MPEG2)

Resoluci??: ample 1280 x al??ada 720, per?? si es talla es talla.
C??dec video: Jo utilitzo MPEG4 AVI Double Pass o DV AVI.
C??dec audio: MP3 a 44,1 kHz amb 2 canals est??ro ??s el m??s habitual.

Anuncis

3 Respostes to “Format de v??deos optimitzats per YouTube”

  1. quimet Says:

    una de les coses interessants que trobo amb una aplicaci?? com l’imovie ??s la compressi?? que fa de la cap??aleres dels videos permeten que quan puguis mirar el video no et faci talls innecessaris. Dic aix?? perqu?? =ment amb aquestes resolucions que comentes tamb?? necessites un bon tros de connexi?? 😉

  2. Anònim Says:

    Pensa que aix?? ??s el video que pujes. Despr??s youtube permet a l’usuari visualitzar-ho m??s petit!

  3. elmaky Says:

    Jo pujo els videos amb la m??xima qualitat que em dona la c??mara. Quan surto expresament a gravar, es a dir alguna cosa planejada ho faig amb la c??mara de video que em dona 1280×720, amb H264, i estereo, per?? quan faig un video espontani, es a dir amb la c??mara compacta de fotografia que sempre porto amunt, la qualitat baixa a 720 i una relaci?? de 4:3, amb format mpg4 (es nota la difer??ncia en els meus videos, depenent de amb que gravo). En els dos casos per editar els videos utilitzo el iMovie, que no es massa professional, per?? a mi ja em va b??, ja que dona un toc amateur al resultat que es sempre el que he buscat. Per professionals hi ha altres videobloggers.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: