Traduccions amb 0 clicks: El Google Traductor tradueix mentre escrivim

Traducci?? instant??nia al Google Translate

Traducci?? instant??nia al Google Translate

El Google Traductor (Google Translate en angl??s) ??s una de les eines m??s ??tils de Google per?? a la vegada era una de les m??s amagades. Ara aix?? ja no ser?? aix?? perqu?? des de Google.com des del bot?? M??s de la barra superior hi podem trobar un enlla??.

Per?? el m??s important ha estat el redisseny de tota l???eina de traducci?? i la inclusi?? de novetats m??s que interessants.

Per una banda, ara, mentre escrivim, autom??ticament se???ns va mostrant la traducci??, de manera que ja no haurem d???escriure i clicar el bot?? Tradueix per a obtenir el text tradu??t: la traducci?? ??s instant??nia i ??s fa el moment. Senzillament sensacional! I molt pr??ctic!

Quan tradu??m a l???angl??s, a m??s, tenim la possibilitat de sentir la traducci?? llegida. ??s una ll??stima que encara nom??s es pugui passar de text a parla en la llengua de Shakespeare, per?? tot arribar??.

Per acabar, quan tradu??m a una llengua que no tingui l???alfabet rom??, podrem demanar que se???ns mostri la transcripci??. Aix?? ser?? molt m??s senzill utilitzar l???eina per a traduir al xin??s o l?????rab, per exemple. En certes lleng??es com el persa, l???hindi o l?????rab, tamb?? podem indicar que volem escriure en un o altre alfabet a la caixa d???entrada.

Not??cia | Google Blog

Compartir

Genial!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: