Past??s fondant de xocolata

Media_httpwwwambcomptenetcuinawordpresswpcontentuploads200908img0525jpg_xerhfniljybedki

Del blog amb compte:

Pel megapastissot (omple tant que amb trossos petits fas, ??s a dir que dona per molts), he utilitzat:

– 200 grams de xocolata de fondura (en faig servir una de molt bona que tenen al Renobell amb la seva etiqueta)
– 240 grams de mantega
– 8 ous
– 400 grams de sucre moreno (a la recepta original feia servir el blanc)
– 130 grams de farina

Desfem la mantega i la xocolata en un bol al microones (traient i remenant cada poca estona, que no es crem??s) o al bany maria. Despr??s en un altre bol barregem els ous ben batuts i el sucre. Aqu?? hi ha un tema que comenta la noia de Foodbeam: si traiem els ous de nevera, val la pena batre els ous en un bol que posarem sobre una font de calor (per ex una olla amb aigua bullint) perqu?? agafin temperatura ambient i es barregin b??.

Afegim els ous + sucre al bol de la xocolata desfeta (que sigui gran, que el past??s ??s substanci??s), ho remenem b??, fent el moviment de baix a dalt. I despr??s hi anem afegint la farina, ben tamisada i remenant-ho amb la barreja. I ja ho tenim. Nom??s caldr?? bolcar-ho tot a un motlle de 24 centimetres d???ample ben untat de mantega i posar-ho al forn, precalentat a uns 170 graus. A mi em va tardar vora els 40 minuts, per?? aqu?? ja depen del forn de cadascun. Punxar amb un palillo i quan estigui ha de sortir una mica mullat. Que el past??s ja estigui consistent, per?? humit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: